Meer toegevoegde waarde en competitief voordeel door TOPNU

TOPNU verleent primair financieel - en bedrijfsadvies en interim management op hoger management en CFO niveau. Het ondersteunt de creatie van toegevoegde waarde en geeft competitief voordeel aan met name ondernemingen die een omvangrijke project portefeuille en/of zeer grote projecten in de planning of in executie hebben en die ondersteuning nodig hebben. TOPNU kan eveneens overheidsorganisaties van dienst zijn bij het managen en controleren van omvangrijke projecten, zoals voor de infrastructuur, tijdens de voorbereiding en uitvoering daarvan.

Heb ik TOPNU nodig? Doe de test hieronder!!

TOPNU diagram
Investering?mln €Test resultaat
Kostenoverschrijding?

TOPNU voegt met name waarde toe door de bijdrage van de financiële functie bij de uitvoering van projecten te bevorderen. Deze aanpak is gebaseerd op TOPNU expertise met het innovative "Finance in Projects" concept en leidt tot een grondiger voorbereiding van projecten, een effectiever management en risico beheer en betere resultaten ("performance"). Dit is belangrijk voor ondernemingen die "Top Quartile" willen worden. Overheden zullen met zo'n werkwijze op onnodige uitgaven kunnen besparen.

Voor een overzicht van alle aangeboden diensten, visie op toegevoegde waarde en nadere inlichtingen zie de betreffende secties op deze site.